Kauneutta ja hyvinvointia 

Ammattitaitoinen kosmetologi Kruununhaassa – kauneudenhoitoa vuosien kokemuksella

Miksi käyttää kauneushoitolan ja osaavan kosmetologin palveluita?

Ammattitaitoinen kosmetologi on kauneuden asiantuntija, ja siksi kauneushoitola onkin ihanteellinen ympäristö saada vastaukset kauneudenhoitoon liittyviin kysymyksiin, toiveisiin ja ongelmiin. Käyttämämme korkealaatuiset Mary Cohr -hoitotuotteet yhdistettynä huippuosaamiseen tekevät hoitotilanteesta ainutlaatuisen, ja yhdessä ammattilaisen kanssa saavutetaan oikeita tuloksia. Kosmetologi Kirsi Haapasalmen-kauneushoitola palvelee asiakkaitaan Kalliossa, lähellä Hakaniemen metroasemaa. Pääset hoitolaan kätevästi ympäri Helsinkiä. Lämpimästi tervetuloa!

Ihosi parhaaksi – huippulaadukas Mary Cohr -ammattikosmetiikkasarja

Mary Cohr

Kirsin hoitolassa luotetaan Mary Cohr -ammattikosmetiikkasarjaan. Luottamus syntyy tuloksista, ja niistä Mary Cohr on maailmankuulu; hoidot ja tuotteet saavat ihosi sekä näyttämään että tuntumaan kauniimmalta kuin koskaan. Laajassa ja monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on useita kymmeniä hoitotuotteita sekä upeat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle.

Valitsemasi hoidon aluksi kosmetologi ja Mary Cohr -ihoterapeutti Kirsi Haapasalmi analysoi ihosi ja laatii kanssasi yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka avulla saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Perusteellisen tuotekoulutuksen saanut Mary Cohr -ihoterapeutti tuntee niin erikoishoidot kuin kotihoitoon tarkoitetut tuotteet, samoin kuin aromaterapeuttisten ainesosien erilaiset vaikutukset. Jokaisen käynnin yhteydessä ihon kunto analysoidaan sekä ennen että jälkeen hoidon.

Kosmetologin päätavoitteena asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi

Mary Cohr -kauneusfilosofian päätavoite on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tähän pyritään luonnollisesti myös silloin, kun vierailet Kirsin kauneushoitolassa Kalliossa. Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolasarja, ja sen korkealaatuiset tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnollisiksi ilman geenimuunneltuja raaka-aineita, parabeenejä, mineraaliöljyjä tai kemiallisia UV-filttereitä. Mary Cohrille on myös myönnetty ISO 22716 ja ISO 14001 -sertifikaatit merkiksi korkeatasoisesta kosmetiikan valmistuksesta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Sinua palvelee kosmetologi Kirsi Haapasalmi

Kirsi Haapasalmi

Kosmetologin työn tarkoituksena on edistää ja ylläpitää ihon ja kehon kauneutta sekä terveyttä. Asiakasta hoidetaan tämän yksilöllisten tarpeiden mukaan lukuisten ihon- ja kehonhoitoon kehitettyjen tuotteiden ja laitteiden avulla. SKY-kosmetologi Kirsi Haapasalmi on kauneudenhoitoalan ammattilainen. Hoidon suunnittelu perustuu ihonhoitomenetelmien, raaka-aineiden ja tuotteiden vahvalle tuntemukselle ja vuosien kokemukselle.

Soita ja kysy lisää!
044 275 2744

VARAA AIKA

Hehku ja hyvä olo odottavat sinua

Olemme SoMessa:

Facebook