Kauneutta ja hyvinvointia

Jalkahoito Kalliossa, Helsingissä – parasta hemmottelua jaloillesi!

Jalkahoito on yksi rentouttavimpia hoitoja, joita kauneushoitolassa on tarjolla. Olemme jaloillamme suurimman osan päivästä, ja jalat rasittuvat ja kuormittuvat huomaamatta. Talvella jalat piilottelevat paksujen sukkien ja kenkien alla, joka ei tietenkään vähennä jalkojenhoidon tarvetta; viimeistään kevään ja kesän korvalla on kuitenkin aika kiinnittää jalkoihin erityistä huomiota, kun sandaalikausi starttaa. Hehku Kauneuteen -kauneushoitolassa Kalliossa hoidatat jalat kuntoon ympäri vuoden – varaa aikasi jalkahoitoon jo tänään!

Hehku Kauneuteen -hoitolan jalkahoito

Hoitolamme jalkahoidossa hoidetaan paitsi jalkojen ulkonäköä, myös niiden hyvinvointia. Kylvetys ja hieronta rentouttavat jalkoja tehokkaasti, ja jalkahoidon jälkeen askeliisi on palautunut taas miellyttävä kepeys. Jalkahoitoa voit täydentää myös kynsien lakkauksella, ja lakan saat mukaasi kotiin.

  • Perinteinen jalkahoito 65 €
    (sis. kylvetys, kuorinta, kynsien siistiminen, kovettumien hionta ja hieronta)
  • Perinteinen jalkahoito ja lakkaus 70 €
    (lakan saat mukaan)
  • Pedi Peeling jalkahoito  40 €
  • välittömästi  tuloksia uudistavalla jalkahoidolla. Jalkahoito tehdään emaksisellä kuorintageelillä. Ihoa uudistava ja elvyttävä jalkahoito. Ei sisällä kynsien, eikä kynsinauhojen hoitoa ja huoltoa, eikä lakkausta

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa
Jalkahoidot

Soita ja kysy lisää!
044 275 2744

VARAA AIKA hyvä olo odottaa sinua

Olemme SoMessa:

Facebook