Kauneutta ja hyvinvointia

Täydellinen kasvohoito juuri sinulle – palvelemme Helsingin Kalliossa

Ihomme muuttuu ja uusiutuu jatkuvasti läpi elämän. Tavallisessa arjessakin iho altistuu erilaisille sisäisille ja ulkoisille rasitustekijöille, joita ovat esimerkiksi saasteet, stressi, ikääntyminen sekä Suomessa niin tutut, välillä äärimmäisetkin sääolosuhteet. Ihosi tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito palauttaa kasvoillesi hehkun ja elinvoiman, kaipasitpa sitten apua ihon kuivuuteen, epäpuhtauksiin, juonteisiin tai muihin pulmiin. Kosmetologi Kirsi Haapasalmi palvelee asiakkaitaan Helsingin Kalliossa – tutustu kasvohoitoihin ja varaa aika kosmetologille!

Laitehoidot kasvoille

Mary Cohr -laitehoidot ovat tehokkaita ja tuloksellisia. Hoitojen aikana ihoa stimuloidaan, hoitotuotteita imeytetään tai ihoa puhdistetaan edistyksellisillä laitteilla ja tekniikoilla parhaan mahdollisen hoitotuloksen aikaansaamiseksi. Tutustu laitehoitoihin ja valitse sinua kiinnostavin kasvohoito.

Manuaaliset kasvohoidot

Mary Cohrin manuaaliset eli ilman laitteita tehtävät kasvohoidot tuovat kauneutta, kirkkautta ja nuorekkuutta iholle. Valittavanasi on useita erilaisia, tuloksellisia kasvohoitoja sekä myös vaativalle silmänympärysiholle kehitelty erikoishoito.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jatka ihonhoitoa myös kotona


Ihon jatkuvaan, laadukkaaseen hoitoon kannattaa panostaa. Valitsemme yhdessä sinulle sopivimmat kotihoitotuotteet ranskalaisen ammattikosmetiikkamerkki Mary Cohrin tuotevalikoimasta.

Soita ja kysy lisää!
044 275 2744

VARAA AIKA

Hehku ja hyvä olo odottavat sinua

Mikä on paras kasvohoito juuri sinulle? Kosmetologi auttaa valinnassa!


Jos olet epävarma siitä, mikä kasvohoito sinulle sopisi parhaiten, sinun ei tarvitse huolestua. Ennen hoitoa kosmetologi tarkistaa aina, että kasvohoito vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi ja sopii ihotyypillesi. Voit varata ajan kätevän nettiajanvarauksemme kautta sinua kiinnostavaan hoitoon, ja voit olla varma siitä, että hoidon sopivuus varmistetaan vielä erikseen kauneushoitolassa.