Kauneutta ja hyvinvointia

Varaa vartalohoito – kokonaisvaltaista hyvinvointia Helsingin Kalliossa

Iho on suurin elimemme, mutta usein sen hoitaminen unohtuu erityisesti vartalon osalta. Monelle ovat tuttuja karheat kyynärpäät ja kuivuuttaan rahisevat sääret, erilaiset kolotukset ja lihaskireydet sekä tietysti sitkeä vihollisemme selluliitti. Myös stressi voi tuntua koko kropassa. Ratkaisuna toimii ihanan hemmotteleva vartalohoito, jonka aikana sekä mieli että keho virkistyvät.Kosmetologi Kirsi Haapasalmi tarjoaa kahta erilaista Mary Cohr -vartalohoitoa, joiden aromaattiset öljyt hemmottelevat kaikkia aistejasi tehokkaiden hoitotekniikoiden edistäessä haluttua lopputulosta. Kauneushoitola sijaitsee Kalliossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai varaa aikasi saman tien nettiajanvarauksen kautta!

Spa Aromatique vartalohoidot

Spa Aromatique Corps Miniceur – hoikentava ja nesteitä poistava vartalohoito

Spa Aromatique Corps Miniceur -hoito vähentää selluliittia ja poistaa nestettä kudoksista. Vartalon kuorinnan jälkeen tehtävä erityinen selluliittihieronta yhdessä tehokkaan aromaattisen hierontaöljyn kanssa elvyttää verenkiertoa ja tehoaa sitkeäänkin selluliittiin.

Hoito päättyy vartaloa muokkaavaan naamioon, jossa ihoa hoidetaan mm. ananaksesta ja vihreästä kahvista saatavilla kasviuutteilla. Vartalonaamio parantaa ihon aineenvaihduntaa, hajottaa rasvakertymiä ja poistaa turvotuksen tunnetta. Hoidon päätteeksi iho on tasaisempi, keho rentoutunut ja olo tuntuu kevyemmältä ja virkeämmältä.

Hinta: 86 € / 1h

Spa Aromatique Corps Relaxation – täydellisen rentouttava vartalohoito

Spa Aromatique Corps Relaxation -hoito alkaa ylellisellä, sataprosenttisen luonnollisella vartalokuorinnalla, joka sisältää mm. ruskeaa sokeria ja aprikoosikivijauhetta. Kuorinta poistaa vartalolta kuolleen ihosolukon ja ravitsee ihoa mangovoilla ja kookosöljyllä jättäen sen silkkisen pehmeäksi.

Itämaiseen tuoksumaailmaan vievä lämpöinen vartalokääre poistaa vartalosta jännityksen, stressin ja kireyden. Hemmottelun kruunaa rentouttava, pitkä erikoishieronta.

Hinta: 118 € / 1,5 h

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jatka ihonhoitoa myös kotona


Ihon jatkuvaan, laadukkaaseen hoitoon kannattaa panostaa. Valitsemme yhdessä sinulle sopivimmat vartalon iholle tarkoitetut kotihoitotuotteet ranskalaisen ammattikosmetiikkamerkki Mary Cohrin tuotevalikoimasta. Tuotteiden hinnat ovat esillä hoitolassa.

Soita ja kysy lisää!
044 275 2744

VARAA AIKA

Hehku ja hyvä olo odottavat sinua

Olemme SoMessa:

Facebook